Нейтън Гормън се съмнява Даниъл Дюбоа да е нокаутирал Антъни Джошуа

Нейтън Гормън постави под съмнение твърдението на Даниъл Дюбоа, че е нокаутирал бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа по време на спаринг като аматьор.

Дюбоа използва случилото се в спарингът, за да се рекламира.

Гормън е тренирал с Даниъл Дюбоа в националния отбор на Великобритания през това време и смята, че бъдещия му съперник лъже за спарингът си с Джошуа.

Нейтън Гормън и Даниъл Дюбоа ще проведат двубой този уикенд на 02 Арена в Лондон, Англия.

„Не съм виждал Даниъл Дюбоа да нокаутира Антъни Джошуа. Освен ако това не се с случило в момент когато съм бил с гръб за част от секундата. Но съм сигурен, че щях да чуя как едър мъж като Джошуа пада върху платнището, но кой знае? – каза Гормън пред BT Sport.

„Историята се продава по- добре, ако си нокаутирал световният шампион в тежка категория. Очевидно е, че той заложи на нокаута – историята ще се продаде.“

Двамата се познават добре от аматьорските си дни и Нейтън Гормън вярва, че има психическо предимство пред Даниъл Дюбоа.

„В момента аз съм напълно различен боксьор, както и той. Ние израснахме и станахме професионалисти. Никога не съм губил рунд. Бях там три години и вероятно играехме от шест до десет рунда на ден. Проведохме много рундове, от два до триста рунда. Никога не съм губил рунд.

Такъв фактор, като боксьор, може да ви вдъхне допълнителна увереност. Даниъл знае дълбоко е себе си, какво мога на направя ринга. Той знае каква ще е битката.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *