Нейтън Горман: Искам да откъсна главата на Дюбоа

Нейтън Гоrmyn твърди, че няма да остави на съдиите да изпълнят задълженията си, когато той се изправи срещу Даниъл Дюбоа в двубой за вакантната титла на Великобритания на 13 юли на 02 Арена в Лондон, Англия.

Фактът, че Гормън категорично предсказва победа с нокаут за себе си, може да е изненада за някои, които смятат, че 22-годишният е боксьор, който по- скоро разчита на уменията си, отколкото на ударната си мощ.

„Не мога да говоря прекалено много за онова върху което работим във залата, но правим много неща, които ще завършат с разкриването пред вас на различен Нейтън Горман на 13 юли,“разкри британецът.

„Не вярвам, че ще срещата ще завърши по точки. Наистина не вярвам. Ние сме врагове. Той не ме харесва и аз не го харесвам и когато удари началния гонг ще се заемем с работата си.

Мисля, че просто ще застанем в средата на ринга и ще мятаме бомби. Той не може да работи с джеба си и да се движи, затова искам да му откъсна главата.

Вижте, няма да загубя и ще си осигуря победата. Ако се наложи мога да се боксирам, но в битката ще има вълнуващи моменти и феновете ще се изправят на местата си от напрежение.“
2 коментара

  1. Митко май 24, 2019 7:42 pm  Отговор

    Тоя ще заложи на тактика ще гледа да мори Дюбоа и няма да влиза на размени. Така говори да вдигне интереса към срещата. Фюри все пак ще го съветва и очаквам да играе именно неговия стил на боксиране. Просто това е подхода към малкия щангист ако търси успеха.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *