Начо Беристайн: Канело ще нокаутира Головкин в трети двубой

Легендарният мексикански треньор Игнасио „Начо“ Беристайн, който се възстановява много добре от COVID-19, прогнозира, че в евентуална трета среща Саул „Канело“ Алварес ще нокаутира Генадий Головкин.

Той вярва, че Канело ще го направи заради начинът по- който победи Калъм Смит, и че изживява най-добрия период в професионалната си кариера.

„Този път Канело все пак ме убеди,“ каза дон Начо. „Наистина ми хареса начинът, по който преодоляваше гарда на опонента си. Не беше лесно. Другият боксьор винаги добре работи с джеба си, а в тази среща му беше много трудно да пласира джеба си, който е един от най-добрите му удари. Искам да поздравя [треньора на Канело] Еди Рейносо, защото ясно виждам подобрението.

Струваше ми се, че ако Канело по- често беше нанасял ляво кроше в черния дроб на противника си, щеше да накара рефера да спре битката, но представянето му беше близо до съвършеното. Говорят за третата среща с Головкин, но смятам, че в този момент Канело би могъл да го нокаутира. Тази прогноза идва от някой, който е опеделян като един от основните му критици… макар че не е така просто виждам битките от моя гледна точка.“
1 Коментар

  1. Иваил декември 26, 2020 3:25 pm  Отговор

    Да бе да….

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *