Наказанието на Кубрат Пулев продължава

Временното наказание на Кубрат Пулев беше удължено и поне засега той няма да може да поднови боксовата си кариера.

Този следобед бившият претендент за световната титла в тежка категория беше изслушан от Атлетическата Комисия на щата Калифорния (CSAC) по време на месечното заседание на комисията в Лос Анджелис, Калифорния. Членовете на комисията гласуваха единодушно в подкрепа на вече наложеното му административно наказание заради непристойното му поведение след двубоя му срещу Богдан Дину през март.

Тогава Пулев целуна репортерката Джени Суши.

Първоначалното решение за шестмесечното му наказание, което е в сила от 23 март – по същество беше внесено, тъй като въпросът ще бъде допълнително разгледан по време на следващото заседание на комисията, което понастоящем е насрочено за 22 юли. Тъй като CSAC попада в сферата на Асоциацията на Боксовите Комисии (ABC), сегашното наказание на Пулев не му позволява да се бие никъде в Северна Америка до възстановяване на боксовия си лиценз.

Когато се яви пред Комисията на заседанието на 22 юли, Пулев ще трябва да е преминал обучение и да е завършил курс за сексуален тормоз преди да кандидатства за възстановяване на боксовия си лиценз. Неспазването на това нареждане ще доведе до спиране на правата му за 12 месеца и допълнителна глоба от $ 2 500.

Пулев ще трябва да кандидатства за боксов лиценз в CSAC, преди да кадидатства за лиценз пред друга комисия.
15 коментара

 1. Васил май 14, 2019 10:49 pm  Отговор

  Еми Кобра май няма да се биеш в Америка скоро и това е…

 2. ludmil май 14, 2019 10:53 pm  Отговор

  Иначе ‘правилно“ решение Пулев е назаказан шест месеца за целувка, а Милър, че се опита да убие Джошуа също е наказан за шест месеца . Има логика:)

  • Lightning_boy май 15, 2019 9:23 am  Отговор

   Логично е, защото черния дебелак е „Американец“. А нашият не е.

 3. Иво май 14, 2019 11:22 pm  Отговор

  Пиките в чалготеките може да са спокойни Пилев няма да ги тормози сексуално защото ще мине курс в САЩ 🙂
  Това САЩ много джендърска държава както е модерно да се казва:) Проблемите за Пулев не свършват обаче се го чака гражданско дело Сушито не е наела бабата за вземат лиценза на Пулев и да и се извини. Тоя взет лиценз ще е основа на делото.

 4. Митко май 14, 2019 11:48 pm  Отговор

  6 месеца и глоба от 2500 долара а за парите се споменаваха преди доста цифрени суми ама това за курса е най унизителното хахаха

  • Иво май 15, 2019 12:04 am  Отговор

   Ти тука ли очакваше да съдят Пулев в спортна комисия:)

 5. Митко май 15, 2019 1:09 am  Отговор

  Не бях се замислил че това е само пред спортния комитет. Нещата от същинския съд едва ли ще се споменът във медийното пространство пък и самото дело не се знае кога ще се разглежда….. Подведох се от цялата тая простотия.

  • Иво май 15, 2019 1:19 am  Отговор

   Те не са завели дело още но американците обичат да правят шоу от всичко нищо чудно да дават делото по някоя тв нещо като Оджей Симпсън

   • Митко май 15, 2019 2:36 pm  Отговор

    Може и да не заведат. За тая глупост/целувка едва ли имат право на претендират за голямо обезщетение/пари. Адвокатката може да е преценила шансовете си и затова, иначе защо да не му го резнат във дупето ?

    • Дидо май 15, 2019 3:41 pm  Отговор

     Тука пред спортната комисия не позволиха/допуснаха въпросите на адвокатката на Пулев(която беше добра), с които разобличаваше кур. вата суши. С мотива, че не са релевантни към делото пред спортната комисия (тоест без значение), но в едно евентуално дело ще бъдат релевантни според мен и ще ги допуснат и тогава лошо за Сушито, не знам доколко решението пред спортната комисия ще важи в съдебното, но все пак е америка, въпреки че става въпрос ьа съвсем различни прпизводства, в което адвокатката на едната страна не можеше да задава почти никакви въпроси, защото нямали касателство.

    • Иво май 15, 2019 4:20 pm  Отговор

     Защо една от най добрите и скъпо платени адвокатски в рая свера ще се захваща с Суши ако няма да ходи на съдебно дело за пари? Едва ли и е много важно лиценза на Пулев… Той просто е основа за завежда е на дело ето спортната комисия му взе лиценза т. Е го признава за виновен ние сега искаме да си плати щетите който нанесе на Суши и те не са само с целувката има и оронване на престижа с клип с лапденс и обиди от Андреа в истаграм. За мен е неизбежно делото а колко ще плати не се знае. Аз не виждам как нашия ще го спечели прекалено много издънки след целувката. Не че е редно да ти взимат много пари за такава простотия но това е положението. За мен и двамата са виновни

     • Митко май 16, 2019 12:31 am 

      Ако не беше обвързан със Аръм просто щеше да си го премести във другия крачол и щеше да се бие във Европа. Той и без това не му остава много време във бокса. Джошуа ще го пенсионира. Напук на всичкото това Гоцев да му организира някоя гала във София…

 6. Митко май 15, 2019 1:13 am  Отговор

  Кличко също съдеше Пулев за клевети че бил ползвал допинг ама само те си знаят какво е станало макар че е лесно да се досети човек.

 7. Lightning_boy май 15, 2019 9:25 am  Отговор

  Търсеще известност нашият. Намери я. Не е точно каквото му се е искало, но пък и не е точно в България, нали…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *