Миша Тейт призова Конър Макгрегър да бъде по- търпелив с феновете си
Бившата шампионка на UFC в категория петел Миша Тейт коментира неотдавнашния арест на Конър Макгрегър, който изпусна нервите си и разби телефона на нахален фен, след което взе със себе си апарата му, за да се увери, че направените снимки наистина са унищожени.Тейт, която също е запоаната с цената на славата посъветва Макгрегър да прояви повече търпение и да не забравя, че феновете на ММА му носят милиони долари.

„Този фен не е нарушил закона и не е направил нищо незаконно,“ каза Миша.“Дразнещо е, но не е пресякъл границите на позволеното. Конър е мегазвезда и той се превърна в един от най-разпознаваемите хора в света. Макгрегър прави милиони долари. Мисля, че този фен е показал неуважение и не се е съобразил с личното си пространство на Конър, но съм сигурна, че този младеж си е купил всички платени събития на Макгрегър.

Така че Конър трябва да реши дали цени всичките си фенове или само онези, които го правят по-богат. Просто е трябвало да игнорира този човек. Понякога това е единственият изход от такава ситуация, но това е цената на славата. Мисля, че суперзвездите трябва по- добре да контролират емоциите си и Конър не е изключение. Не можеш да вземеш телефона на човек и да го счупиш,“ каза Тейт.

2 коментара

  1. Васил март 16, 2019 4:45 pm  Отговор

    Миша Тейт има много перверзна муцунка,става за порно звезда 🙂

    • ludmil март 16, 2019 5:08 pm  Отговор

      А й откакто си слиожи силикон:))

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *