Мениджърът на Джойс: Джо може да се бие с победителя от Джошуа-Фюри

Мениджърът на Джо Джойс Сам Джоунс разкри, че боксьорът му планира да се нареди на опашката за двубой с победителя от Антъни Джошуа-Тайсън Фюри.

В понеделник Еди Хърн разкри, че Джошуа и Фюри устно са се договорили за обединителен мач в тежка категория през 2021 г.

„Защо Джо да не се бие с победителя от Джошуа-Фюри? Джо беше в националния отбор по бокс на Великобритания, той спечели сребърен олимпийски медалист. Искаме най-големите битки. Ако не се боксирате, за да се биете с най-добрите, тогава какъв е смисълът да го правите? Джо каза, че за него ще бъде чест да сподели един ринг с Джошуа или Фюри. С когото и да получи възможност да се бие. Бяхме наречени заблудени, когато казахме, че ще победим Дюбоа. Хората казваха: ‘Дюбоа ще спечели за един рунд.’ Но ние го победихме и вярвам, че Джо би победил и Усик.

Джо иска големи битки, той го заслужава, защото сега е на това ниво. Той е класиран на 5-то място в WBC и на 2-во място в WBO. Джо е на прага на двубой за световна титла. Ние смятаме, и той смята, че е достатъчно добър, за да спечели световна титла. Упрекват го, че е бавен, но той доказа на съмняващите се в него, че грешат – спечели два колана на Британската общност, сребърния колан на WBC, междуконтиненталния колан на WBO, междуконтиненталния колан на WBA, Британската и Европейската титла. Той спечели всичко, освен световна титла само за 12 битки. Погледнете рекордът му със съперници – той е боксирал само с един съперник, чиито рекорд е бил отрицателен.
Надяваме се коланът на WBO да бъде овакантен, Джо да се бие с Усик, после кой знае? 2022, Джо срещу ЕйДжей или Фюри,“ каза Джоунс.1 Коментар

  1. Ivo декември 23, 2020 11:33 am  Отговор

    Да се бие с Усик, докато Фюри и Джошуа обединят коланите. Така и така споменават името на Усик, според мен даже и за украинеца ще е добре да има трети мач в тежката преди двубой за титлата.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *