Мениджъра на Уайлдър за офертата на DAZN: Трябва сериозно да помислим
На 19 март ще научим дали Дионтей Уайлдър ще се превърне в поредния свободен агенг подписал с DAZN, или е готов да остави предложените му $100 заради своята независимост.Тогава той ще проведе прескоференция в Бруклин, Ню Йорк, където ще обяви подробности за предстоящата си битка срещу задължителния претендент Доминик Бризил.

След като вече знаем името на бъдещия му съперник, както и датата 18 май и мястото на предстоящята му битка „Барклис център“, остава да научим коя платформа ще излъчи събитието. Всъщност, тогава ще разберем колко добре е преминала срещата му с DAZN.

Вчера световният шампион на WBC в тежка категория и екипа му се срещнаха с шефа на DAZN Джон Скипър в Ню Йорк.

„Определено има над какво да помислим – каза Шели Финкел, мениджър на Уайлдър, за срещата на екипа му с ръководството на стрийминг платформата. „Те ни направиха оферта, която ще продължим да обсъждаме помежду си в нашия екип преди да вземем окончателно решение.“

Финкел отказа да обсъди подробности от срещата, освен, че потвърди информацията на журналиста от Fox Sports Марк Копинджър, която във вторник разкри, че на Уайлдър е предложена сделка на стойност $100 млн.

„Офертата е е този диапазон,“ – отбеляза Финкел. – Въпреки че за Дионтей парите никога не са имали значение. Трябва да обмислим още няколко неща.“

3 коментара

  1. Иво март 15, 2019 2:04 am  Отговор

    Ако Уайлдър откаже 100м ще го призная за най тъпия тираджия 😀

  2. ludmil март 15, 2019 2:13 am  Отговор

    Ако на мен някой ми предложи 100 млн:)) едва ли бих дал на моя мениджър да каже, трябва сериозно да помислим:)) Мисля, че незабавно бих подписал хартията:))

  3. Ivo март 15, 2019 5:55 pm  Отговор

    Въпреки че за Дионтей парите никога не са имали значение. Трябва да обмислим още няколко неща.“ Ай сега кажи честно тоя какво има да мисли? Явно „точкуването“ на Фюри още му е размътило мозъка! Хартиен шампион, 100 милиона нямат значение за да видим най-значимите битки!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *