Мениджъра на Люис: Ленъкс може да изяде няколко сникерса и да набие Джошуа

Джош Дъбин, дългогодишният мениджър на Члена на залата на бокса и бивш безспорен шампион в тежка категория Ленъкс Люис, е бил обиден от някои от изявленията, направени от бившия шампион в кралската категория Антъни Джошуа.

В края на седмицата Джошуа нарече Люис „клоун“.

„Ако Антъни Джошуа всъщност обръщаше внимание на своите връстници от „по-младото поколение“, той щеше да знае, че Ленъкс е бил ментор и приятел на безброй млади бойци. От Андре Уорд до Шакур Стивънсън, от Брайънт Дженингс до Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, списъкът е дълъг. Той винаги е подкряпял тези момчета и още много други,“ обясни Дъбин.

„И ако Джошуа бе обърнал внимание на работата, вместо да се занимава с Ленъкс, той щеше да знае, че Ленъкс разполага с тренировъчен лагер с нестопанска дейност за млади боксьори, който е отворен през цялата година в Ямайка и Канада, наречен Шампионска лига. Така че има едно нещо, за което Джошуа има право… Ленъкс е замесен от различно тесто.

Ролята на Ленъкс като телевизионен оператор изисква той да коментира различни бойци. Независимо от факта, че и Дионтей Уайлдър, и Тайсън Фюри са получавали градивни критики от Ленъкс, те остават приятели и ценят мнението му. И дори ако Ленъкс не беше коментатор, легендите имат право да коментират по-младото поколение. Така че Антъни трябва да е направен от хартия, щом не успява да поеме малко критики от последния безспорен шампион!

И ако той продължава по- същия начин, Ленъкс може просто да изяде няколко сникерса, да прекрати пенсионирането си и да набие ЕйДжей, за да го смири.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *