Медиацията между Уайлдър и Фюри продължава, двамата може да се бият през ноември

Комениджъра на бившият световен шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър Шели Финкел заяви, че процедурата по медиацията с участието на Тайсън Фюри и Уайлдър продължава.

В началото на тази седмица се заговори, че американецът и Фюри са се договорили за трети мач.

„Медиацията между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри все още не е приключила,“ каза Финкел. „Преговаряме с Франк Уорън от около две седмици и сме близо. Всички работят усилено, за да завършим сделката и се надяваме, че ще стане, защото това е голям, голям мач и онзи, който Дионтей иска.

Ако всичко е наред, мача ще се проведе през ноември или декември в САЩ. Тайсън Фюри не се страхува, може би като Антъни Джошуа, да дойде в САЩ и да се бие с Дионтей. Така че за нас това е най-голямият двубой, която можем да направим в момента.

Искахме Джошуа и аз имам мое мнения защо не искаха да го направят, но сега имаме шанса да организираме най-голямата битка там за Дионтей срещу Тайсън Фюри. В момента наистина изглежда, че мача ще се проведе през ноември или декември и искаме това да стане. Надяваме се, че през следващата седмица Уайлдър срещу Фюри ще бъде договорен.“1 Коментар

  1. Ivo януари 2, 2021 11:54 am  Отговор

    Фейк новина! Кой ти организира мач от януари за ноември или декември! Той Фюри ще седи две години неактивен, заради изтрещялото Бионсе, дето целия свят му е виновен за загубата ама не и той! Искаме Джошуа, искаме дядо Коледа, сега е време за Fury vs AJ, няма спор. Уайлдър ще чака или да се бие с някой от по-малките акули. Иска ми се да видя двубой с Уайт, той му се надъхваше много но пък Дилън трябва да проведе реванш с Поветкин. За това Анди Руис е опция, но ако падне и от мексиканския дюнерджия, дето аз лично много харесвам, Бионсето тотално ще сдуха и ще приключи с бокса!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *