Мегън Андерсън очаква отговор от UFC дали Аманда Нунеш ще защитава титлата си в категория перо
Мегън Андерсън е недоволна от настоящата ситуация в категория перо. Тя смята, че ръководството на UFC трябва ясно да определи бъдещото на дивизията.Нунеш, която е шампионка на UFC в категория петел и перо, заяви, че след като защити титлата си в категория петел срещу Холи Холм през юли, ще направи защита на титлата си в категория перо.

„Ако тя защитава титлата си, това е страхотно. Ако не, тогава се нуждаем от някакъв план. Категорията вече се развива доста дълго време, така че ще е малко несправедливо да чакаме година и половина, докато тя изведнъж реши, че не иска да защитава колана си в категория перо. Нека да вземем решение и да продължим напред.

Австралийката най-много се притеснява от факта, че няма да може да свали повече килограми, за да се вмести в категория петел. Така че тя просто няма друг избор, освен да се надява ситуацията в категория перо да се подобри.

„Това са пълни глупости, но трябва да работим с онова, което имаме. Надявам се, че в бъдеще всичко ще се промени към по-добро“, заключи Мегън.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *