Мартин Мъри – мога да бия и Тейлър и Солиман без никакъв проблем

Носителят на свебърния пояс на WBC в Средна категория Мартин Мъри ( 28 – 1 -1 , 12KO ) е бил шокиран, когато е разбрал новината, че Джърмейн Тейлър ще се бие срещу световния шампион на IBF Сам Солиман.

Мъри е ядосан, че Тейлър, въпреки всички други много по- заслужили претенденти, е получил шансът да се бие за титлата на Солиман. Тейлър в крайна сметка спечелия пояса, след победа по точки. Солиман игра почти през цялото време с контузия.

Мартин вярва, че има много по- добри боксьори в Средна категория от Тейлър, които са способни да го нокаутират без проблем.

“ Джърмейн Тейлър просто взе за малко световната титла от Солиман. Но това няма да продължи дълго. Срещата не беше никак приятна за гледане и бе истински срам за бокса. Знам че ще ги бия и двамата без никакъв проблем. В дизизията има много по- добри боксьори от Тейлър, които заслужаваха много повече да се бият за титлата.“ – каза Мъри, които след дни ( 25 Октомври ) ще се бие в Монте Карло срещу енергия и сърцат Доменико Спада.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *