Марселъс Уайлдър обвини Тайсън Фюри в измама

Според Марселъс Уайлдър, брат на Дионтей Уайлдър, в битката срещу Тайсън Фюри бившият световен шампион на WBC в тежка категория е получил нараняване на главата си, което не би могло да бъде причинено от ръкавица.

По- малкият от братя Уайлдър отправи сериозни обвинения срещу Фюри.

„Знаете ли, звучи безумно, но когато сте на върха, другите са готови да направят всичко, за да разберат как да ви свалят,“ каза Уайлдър. „Най-неприятното е, че хората от вашия собствен екип от омраза са готови на всичко. Парите ще помогнат на противниците ви да ви свалят.

Лекарите установиха, че брат ми има вдлъбнатина отстрани на главата си. Тя в възникнала от удар с тъп предмет в последния му бой. Никаква ръкавица или юмрук не могат да причинят такова нараняване.

Веднъж моя баща ми каза, ако насочиш пистолет към някого, по-добре да го използваш и да го убиеш. Защото ако не го направиш, той ще те убие. Кралят ще възкръсне. Идваме за кръв. „




1 Коментар

  1. Ivo юли 1, 2020 4:31 pm  Отговор

    Ахахахах 🤣🤣🤣 бива, бива жалка история ама тия надминаха всякакви очаквания! Последно и извънземните трябва да намесят. А тук феновете на тоя измислен шампион като четат тия глупости им се чудя дали още подкрепят, тая жалка пародия да боксьор!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *