Марко Хук се надява да стане световен шампион в тежка категория
Бившият крал на WBO в полутежка категория Марко Хук в момента живее и се подготовя в Ню Йорк, като с нетърпяние очаква да дебютира на американския ринг в тежка категория.След поражението си от Александър Усик през септември 2017 г., Хук премина в кралската категория, където победи Якуб Саглам. Тогава етническият босненец не се представи по най-добрия начин и затова реши да предприеме драстични мерки променяйки целия си треньорски екип, както и локацията си на подготовка.

„Ако всичко се развива добре ще се върна на ринга през арпил или май. През следващите няколко седмици ще решим на коя платформа ще се боксира. Вече започнах тренировъчен лагер и не искам да се разсвйвам със странични неща, а да остана изцяло фокусиран върху подготовката,“ каза Хук.

„Бокса е моя живот и обичам бокса. Бях прекалено дълго време шампион в полутежка категория и изгубих своята мотивация. Сега съм напълно мотовиран да покоря новата за мен категория. Знам, че ако съм напълно подготвен ще стана световен шампион. Дали съм достатъчно едър, за да се противопоставя на боксьорите в тежка категория? Разбира се. Тежа с 15 кг повече, натрупал съм по- голяма мускулна маса и мога удрям по- силно.“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *