Марко Антонио Рубио – ще нокаутирам Головкин

Бившия претендент за световната титла в Средна категория Марко Антонио Рубио ( 59-6-1, 51KO ) е уверен , че има уменията и силата , за да спре световния шампион на WBA / IBO Генадий Головкин ( 30-0, 27KO ). Двамата ще се бият на 18 Октомври.

Рубио, междинен шампион на WBC и задължителен претендент на „пълния“ шампион Мигел Кото, не очаква да се изправи срещу Пуерто Риканската звездата в скоро време, така че той ще възползва от най-добрата открила се възможност пред него.

“ Винаги съм казвал, че за мен е въпрос на чест да се бия срещу най-добрите, така че аз търся най-трудните и тежки предизвикателства. Гледам на бокса като на съревнование. Защо иначе да бъда в бокса, ако няма да се бия срещу най-добрите. В момента съм ( класиран ) под N 1 и нямам търпение да отида и да спечеля.“- каза Рубио.

“ Мисля, че Головкин е страхотен боксьор.Гледам съм го , но вярвам, че имам силите и качествата , за да го нокаутирам.Срещата ще бъде много трудна, но ще дам най-доброто от себе си , за да спечеля.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *