Марко Антонио Перибан е изцяло фокусиран върху Джеймс де Гейл

Боксьора в Супер средна категория Марко Антонио Перибан ( 20 – 2 – 1, 13KO ) съобщи, че на 22 Ноември ще се бие в Ехо Арена, Ливърпул срещу Джеймс де Гейл ( 19 – 1, 13КО ).
Де Гейл е задължителен претендент на световния шампион на IBF Карл Фроч.

Перибан все още счита, че в последната си среща срещу Джей Лион Лав е бил ощетен. Според него в петия рунд е успял да нокаутира Лав, но рефера е дал незаслужено много време на Джей, за да се възстанови. Това се дължи на факта, че организатор на двубоят бе промоутора на Лав, Флойд Мейуедър, и че именно това е повлияло върху решението на Стийв Смоугър да разреши на боксьора да продължи срещата, който в крайна сметка и спечели.
Перебан се надява съдиите в срещата му срещу де Гейл да бъдат наистина безпристрастни.

“ Единствената промяна която направих ( в себе си ) е психическа. Трябва да работя усилено от самото началото на срещата, за да впечатля съдиите, още повече сега, защото гостувам.  Срещу Лав бях ощетен. Почуствах се зле, защото го нокаутирах в петия рунд, но рефера му позволи да продължи срещата и дори да я спечели .“ – каза Перибан.

“ Де Гейл е здрав физически и много труден съперник. Той е с обратен гард, много повратлив и единствената му загуба е от Джордж Груувс по точки. Така че трябва да работя в тялото му, за да намаля бързината на неговите ръце и крака и да се възползвам от своя ръст, който винаги ми е давал предимство.“

Перибан – Лав :Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *