Мануел Чар: Искам да нокаутирам Дилиън Уайт, за да си осигуря двубой срещу Антъни Джошуа

„Редовният“ шампион на WBA в тежка категория Махмуд „Мануел“ Чар е готов и желае да пътува до Великобритания, за да се изправи срещу топ претендента Дилиън Уайт.

Но първо, Чар има задължението да се изправи срещу Тревър Брайън, който притежава „временната“ титла на WBA. Според Чар, тази битка може да се проведе на 11 април в Дубай.

А на Уайт предстои да се изправи срещу бившия световен шампион Александър Поветкин.

„Ако WBA не одобри Тревър Брайън, тогава искам да се бия с опонент от топ 15,“ заяви Чар. „Трябва да имам битка за завръщането си на ринга.

После искам да отида във Великобритания и да се бия с Дилиан Уайт. Искам да нокаутирам този човек, защото искам Джошуа. Искам най-добрия боксьор в тежка категория на планетата, който в момента е Джошуа.

Знам, че когато се бия във Великобритания, мога да стана следващият принц Насим. Всички хора ще ме харесат, защото имам голям кураж, боец съм, не се плаша от никого и се бия с всеки. Никога не казвам не. Когато победя Дилиън Уайт във Великобритания, ще се превърна в следващото голямо предизвикателство за Антъни Джошуа. Надявам се в бъдеще да мога да направя голям бой във Великобритания, защото обичам Великобритания. Обичам феновете. Най-добрите боксови фенове са във Великобритания.“1 Коментар

  1. Иваил февруари 15, 2020 12:28 am  Отговор

    Трябва да спре наркотиците

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *