Макс Холоуей: Най-добрия боец, без значение от тегловата категория трябва да доминира в битка
Крайната цел на Макс Холоуей е да се превърне в най-добрия боец, без значение от тегловата кариера в MMA, и той е готов да премине през всеки съперник, за да го постигне.Шампионът на UFC в категория перо, вече е постигнал 13 поредни победи преди утрешния си двубой срещу Дъстин Порие в основното събитие на турнира UFC 236. Холоуей ще се качи в лека категория, за да се опита да завоюва „временния“ колан.

Порие очаква двубоя му с Холоуей да се превърне в кандидат за „Двубой на годината“, ако не и в „Двубой на годината“, но хаваеца твърди, че този двубой няма да е такъв.

„Просто си казвам, ‘Доминиране, доминиране’, каза Холоуей. „Този човек не е на моето ниво. Няма да вляза в октагона и да опитвам се бия с него като с равностоен съперник. Ще вляза в октагона, за да се опитам да ви впечатля. Преди последната ми битка, всички казваха, че това ще бъде битката на годината. В крайна сметка исках да ви впечатля. Трябваше да вдигна брадичките на някои от вас момчета, които гледаха опулено, докато минавах покрай сектора с медиите. Когато си мисля за най- добрия боец, без значение от тегловата категория, мисля за доминиране. Мисля, че някой просто трябва да доминира в битка.“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *