Майкъл Хънтър: Усик ще победи Джошуа много лесно дори в Англия
Майкъл Хънтър е готов да се реваншира за единствената си загуба от Александър Усик в тежка категория.Хънтър загуби от Усик с единодушно решение в началото на 2017 г., когато украинеца защити титлата си на WBO в полутежка категория.

В момента Александър Усик се подготвя за предстоящия си дебют в кралската дивизията. Очаква се той да проведе следващия си двубой на 18 май в Чикаго, САЩ.

Основната цел пред Усик е да се срещне със световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа.

„Чух, че той ще премине в тежка категория. Надявам се отново да се срещнем на ринга. Знам, че той може да има проблеми в битките, защото не е нокаутьор. Той е боксьор и най-често побеждава съперниците си по- точки. Не знам дали ще участва в големи битки. Дори не знам дали ще се срещне с Антъни Джошуа, защото в екипа на Джошуа осъзнават, че това няма да е битка, а шахматен двубой. Има много други битки, в които Антъни Джошуа би могъл да участва, вместо да се бие с Усик.

Дали Усик би победил Джошуа? Мисля, че да. Усик ще победи Джошуа при това доста лесно дори в Англия. Усик притежава голям опит, двеста или триста аматьорски срещи. Такива боксьори от полутежка категория, като него, като мен, са свикнали да се боксират с по- едри съперници. Той се е боксирал по целия свят, участвал е в Олимпийски игри. Битка на препълнен стадион няма да бъде проблем за него,”- каза Хънтър.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *