Майкъл Хънтър стана свободен агент след като Matchroom не подновиха договора си с него

Американският претендент в тежка категория Майкъл Хънтър и Matchroom Boxing се разделиха, след като промоутърската компания реши да не подновява договора си с боксьора.

„Всичко е наред, такъв е животът. Това беше бизнес решение. Никога нищо не е сигурно и вие не знаете какво ви предстои,“ каза Хънтър. „Не искам да се бия за някой, който така или иначе не ме иска.

Никога не получих пълна подкрепа. Аз бях по-скоро като независим служител за тях. Не искаха да се бия с техните момчета. Аз съм техният торбалан. Беше им трудно да ми организират битки, но се чувствам поласкан, че противниците ме избягват. Това е най-голямото признание, което мога да получа … Знам, че неподновяването на договора ми беше бизнес решение и не изпитвам лоши чувства към тях. Представлявах сериозен риск и ниско възнаградение за противниците.

Няма логика другите промоутъри да не виждат моя потенциал. Аз съм млад афро-американец. Говоря добре, произхождам от боксово семейство и раста. Ние ще продължим да побеждаваме. Мисля, че все още съм в добра позиция. Все още имам цели. Искам да оставя голямо наследство за семейството си. Знам какъв потенциал имам. Няма да се примиря с нищо по-малко.“
1 Коментар

  1. Иваил юли 4, 2020 12:38 am  Отговор

    Ако беше останал в полутецка можеше да стане шампион, но в тецка са големите пари. Така че явно говори за финансово наследство :))) Хейман или Аръм ще го вземат…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *