Майкъл Хънтър: Представлявам по-голяма заплаха за Тайсън Фюри от Дионтей Уайлдър

Поставен от Боб Аръм в краткия списък с кандидати за съперник, който ще се изправи срещу Тайсън Фюри през декември, Майкъл Хънтър младши не таи голяма надежда, че точно той ще се срещне със световният шампион на WBC в тежка категория при неговото завръщане на ринга през декември.

„Все още не съм получил оферта. Аз съм точно толкова близо до битка с Тайсън Фюри, колкото бях преди година, на същото разстояние съм. Не мисля, че ще има битка с Тайсън Фюри, защото има по-лесни битки. Предпочитат по-лесни битки, но никога не се знае.

Мисля, че представлявам по-голяма заплаха от първоначалния му опонент Дионтей Уайлдър. Аз съм най-добрият в техния списък, но мога да гарантирам, че ще изберат най-лесния или най-кроткия опонент. Вече не става въпрос за боксьори, които се бият с най-добрите боксьори.

Мисля, че някой измежду Агит Кабайел или Ефе Аджагба ще бъде негов съперник, защото е по-лесно да се договорят, когато става въпрос за бизнес. Най-важното нещо е, че те не рискуват нищо. Всеки ще получи хонорар и няма проблеми,“ каза Хънтър.




1 Коментар

  1. Иваил октомври 15, 2020 8:04 pm  Отговор

    От тоя списък на Аръм, Хънтар най ми допада а и имат някаква закачка при аматьорите уж Хънтар почти го спрял…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *