Майкъл Хънтър: Поветкин може да не хареса факта, че съм по- дребен от него

Тази вечер в Дирия, Саудитска Арабия Майкъл Хънтър ще се изправи срещу бившия шампион на WBA в тежка категория Александър Поветкин в Дирия, Саудитска Арабия.

Победа над Поветкин ще даде възможност на Хънтър да се изправи срещу победителя от реванша между световния шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Анди Руиз младши и Антъни Джошуа.

Хънтър е с подобна физика като Поветкин, но смята, че опитът му в полутежка категория може да му е полезен, тъй като руснакът обикновено се боксира с по- едри съперници.

„Това беше дълъг, дълъг път,“ каза Хънтър. „Започнах кариерата си в тежка категория, Слязох в полутежка, за да тествам нови води, но сега отново съм в тежка категория и няма да ходя никъде.

Всеки боксьор в тежка категория, който се боксира на най-високо ниво, знае кой е Майкъл Хънтър и изпитва голямо уважение към мен.

Мартин Баколе и неговият екип не ме познаваха. Те ме подцениха и не уважиха името ми, така че трябваше да направя така, че да ме уважават. След като постигнах победа, нещата започнаха да се развиват нагоре. Получих възможността да работя с Matchroom, бих се с Устинов и се представи по най-добрия начин, въпреки че приех битката в кратък срок. Вървя нагоре.

Боксьорите в тежка категория обикновено не обичат да се бият с по-дребни съперници, те са свикнали да се бият с по- едри съперници. Това е нещо като мен и Поветкин. Двамата сме с еднаква физика и ръст. Тази битка наистина ме вълнува. Преди всичко съм боксьор, но мисля, че факта, че съм по-малък от някои от съперниците, с които се е боксирал, може да е нещо, което няма да му хареса.“7 коментара

 1. Бандит декември 7, 2019 2:19 pm  Отговор

  Нищо добро не го очаква Хънтър довечера

 2. Митко декември 7, 2019 2:40 pm  Отговор

  Аз смятам, че повече ще му хареса даже.

 3. Жоро декември 7, 2019 3:55 pm  Отговор

  За тези които нямат Diema Sport Моля дайте информация Къде може да се гледа боксовата Гала вечер?

 4. Найденов декември 7, 2019 6:10 pm  Отговор

  То това по Диема спорт ще е някаква много орязана версия на галавечерта.

 5. Митко декември 7, 2019 7:01 pm  Отговор

  Диемата са купили само главния мач сигурно или във най добрия случай последните два които са Поветкин и Хънтър и Джошуа Анди защото много късно почва излъчването във 22 часа, а арабите са със час пред нас. Ето свестен линк за повечето боксови срещи https://boxing-live.stream/filip-hrgovic-vs-eric-molina-live/stream-2

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *