Майкъл Хънтър: Мога да победя всеки претендент, всеки шампион
Американският претендент в тежка категория Майкъл Хънтър е готов да се изправи срещу най-добрите боксьори в тежка категория. В момента той е във впечатляваща серия от четири победни победи, като спечели две титли и двете под ръководството на бившият двукратен световен шампион Хасим Рахман.На 13 октомври 2018 г., Хънтър пътува до Лондон, Великобритания, където нокаутира в 10-ти рунд непобедения дотогава Мартин Илунга и завоюва „интерконтиненталната“ титла на IBO, а следващия месец Хънтър отново пътува извън Съединените щати до Монте Карло, Монако, където нокаутира Александър Устинов и завоюва „международната“ титла на WBA.

„Казвах на всички, че имам мисия да стана световен шампион в тежка категория, че ще пътувам до чужбина и ще се върна от там с предсрочни победи,“ каза Хънтър.

„Нямах избор, знаех, че се нуждая от нокаути, защото не биха ми дали победите на териториите на съперниците ми. В битките срещу Илунга и Устинов работих усилено и ги нокаутирах двамата. Вярвам в себе си и знам, че мога да победя всеки претендент, всеки шампион в тежка категория. С Рахман в моя ъгъл, никой няма да ме спре.“

1 Коментар

  1. Иво март 22, 2019 2:37 pm  Отговор

    Щеше да звучи по смислено ако говореше за полутежка. Жалко че боя му с Такам пропадна

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *