Люк Кембъл очаква голямата жертва, която направи да му се отплати следващата седмица

Голямата жертва на Люк Кембъл няма да е било напразна, когато той се върна на ринга следващата събота. Тогава 33-годишният олимпийски шампион ще се изправи срещу Райън Гарсия за „временната“ титла на WBC е лека категория.

Вече в Съединените щати, подготвяйки се за срещата му, пътувайки преди Коледа, британецът се оказа отделен от семейството си през празницоте, което е още по-трудно зарадо раждането на третото му дете по-рано тази година.

„Аз съм професионален боксьор и това е голям мач. Tрябва да се подготвя така, както бих се подготвил за всеки друг двубой, независимо дали е Коледа или не,“ каза Кембъл.

„Голяма жертва е да съм далеч от децата, съпругата и семейството си, и е най-трудното нещо в това, което правя, но няма да го правя вечно. Когато битката беше пренасрочена за 2 януари, знаех какво трябва да направя. Сега е време да си свърша работата и ще празнуваме заедно, когато се прибера у дома.

Годината беше разочароваща във всичко. Имах две планирани битки, които бяха отложени, което беше разочароващо. Това означава, че съм преминал през два тренировъчни лагера тази година и сега този. Така че съм в отлична форма и фактът, че не съм се бил от 2019 г., не е проблем. Ще бъда готов за него и съм готов да започна новата година със стил.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *