Луис Ортиз: Няма да свърша горивото срещу Уайлдър

Луис „Кинг Конг“ Ортиз работи върху кондицията си и вярва, че няма да се измори в по-късните рундове в двубоя си срещу световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър.

Двамата ще проведат реванш на 23 ноември.

„Ние коригирахме някои грешки, които допуснах в първия двубой с Уайлдър. Няма да ги повторя в реванша. Аз и моя екип знаем кое е най- доброто за мен.

Преди първия двубой много неща се случиха в лагера, в битката и дори в часовете преди двубоя. Няма да се оправдавам. Това няма да се повтори този път. Работя с един от най-добрите кондиционни треньори, Той е на 100 процента концентриран върху работата си с мен. На 100% ще съм готов. Знам всъщност, че няма да свърша горивото по- време на двубоя.

Уайлдър знае, че ако не е подготвен и ме ме приема сериозно, той ще изпита сериозни проблеми. Разбрах грешките, които допуснах в първия двубой, и онова, което направих, е да подобря подготовката си, така че да не ги повтаря. Очаквам на 23 ноември да стана световен шампион и да сбъдна мечтата си.

Искам да покажа на света, че съм по-добър и най-добрият. Ще се бия по различен начин. Когато началния гонг удари на 23 ноември, аз ще се боксирам по- различен начин.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *