Луис Карлос Абрегу – чакането ме изнервя

Луис Карлос Абрегу ( 36 -1, 29КО ) е доста разочарован от създалата се ситуация на неизвестност около него. Лошото му настроение е разбираемо, имайки напредвид, че той стои и чака от месеци за дата и съперник. Въпреки че Аржентинския нокаутьор не се е бил в официална среща повече от година заради контузия в лявата ръка.

“ Честно казано съм ядосан, защото измина доста време, без да имам каквито и да е новини.“ – изповядва се страховития боксьор пред Боксова сцена.

“ Много е трудно да тренираш всеки ден, а да не знаеш, кога ще се биеш в официална среща. Не е лесно да стоиш и да чакаш.“

“ Тренирам, за да бъда във форма, правя го, защото това е моята работа и наистина ми доставя голямо удоволствие, но чакането ме изнервя.“

Преди месец Абрегу изкара няколко дни като спаринг партньор на Лукас Матисе, който се подготвяше за своята среща срещу Роберто Ортиз.

“ Тренирам с Матисе за четвърти път. Спарингите с него ми помогнаха много. Успявах да бъде на неговото ниво и да подържам неговия ритъм.“

През изминалите месеци името на Абрегу беше споменавано като на евентуален съперник на Мани Пакиао. Малко по- късно бе обявено, че негов опонент ще бъде Крис Алджири.“ Понито “ не смята, че на 22 Ноември в Макау, Алджири ще има какъвто и да е шанс срещу мегазвездата.

“ Няма начин Пакиао да загуби. Алджири няма да може да направи абсолютно нищо срещу него, това е причината, за да го изберат. Не се спряха на мен, защото знаят, че аз съм много опасен. Някой боксьори искат да изкарат големи пари, без да се бият с мен. За това предпочит да изберат по- малката опасност.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *