Луис Карлос Абрегу – след като нокаутирам Али, тръгвам след теб

Страховития нокаутьор Луис Карлос Абрегу ( 36 – 1, 29 КО ), който на 8 Ноември ще се изправи срещу непобедения Садам Али ( 20 – 0, 12 КО ) е набелязал за свой следващ опонент бившия световен шампион в Лека полусредна категория Руслан Проводников ( 23 – 3, 16 КО ).

Проводников на няколко пъти публично се оплака, че никой от топ- боксьорите на планетата, не желае да се бие с него. Дори неговия промоутор Арти Пелуло, отиде още по- далеч, като каза, че изпълнителния директор на Топ Ранк е отказал да предложи оферти на Тим Брадли, Диего Чавес, Джеси Варгас, Брандън Риос. Руслан ще се завърне на 28 Ноември в Москва, Русия.

“ На 8 Ноември имам среща срещу Садам Али. След като го нокаутирам, ще бъда щастлив да се изправя и срещу теб ( говори за Проводников ). Аз съм най- опасния и страховит боксьор в Полусредна категория. Брандън Риос и Майк Алварадо отказаха да се бият с мен. Тим Брадли не смее да ми даде реванш. Те се уплашиха и от теб. Така че има логика да се срещнем двамата на ринга. Двама воини, пренебрегвани от най- добрите в дивизията. Нека да дадем на феновете това, което искат – едно незабравимо шоу. Аржентинците са най- вълнуващите боксьори в света. Ние излизаме да се бием, а не да бягаме. С нашия стил на игра можем да направим и срещата на годината.“ – каза Абрегу.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *