Ленъкс Люис: Трябва да разберем какво се случва в главата на Дионтей Уайлдър

Бившият абсолютен световен шампион в тежка категория Ленъкс Люис сподели мнението си за коментарите на Дионтей Уайлдър, който във всяко интервю продължава да изказва изключително съмнителни причини за поражението си в реванша срещу Тайсън Фюри.

„Знаете ли, замислям се за себе си. Никога не съм се оправдавал. Можех да намеря толкова много оправдания, но ги запазих за себе си. Имаше много причини, случваха се различни неща … Запазих всичко за себе си и бавно продължих напред, докато настъпи време да се докажа отново.

Психически, дори след загуба, напусках ринга, знаейки, че съм загубил поради своя грешка. И знаех как мога да я поправя. Гледам на това като на падане от кон. Когато паднеш от него, се питаш: ‘Ще мога ли да се кача обратно’. Мислех си, ‘Да, ще се кача обратно и ще го пояздя.’

Мисля, че трябва да погледнем какво казва Уайлдър. Не чувам членовете на екипа му или някой друг да говори за това. Само той отправя тези обвинения. Така че трябва да поговорим с него, за да разберем какво всъщност се случва в главата му,“ каза Ленъкс Люис.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *