Ленъкс Люис: Днес боксьорите в тежка категория мислят повече за парите и по- малко за славата

Бившият абсолютен световен шампион в тежка категория Ленъкс Люис счита, че сегашната дизивизия не е толкова интересна колкото по- негово време.

„Напълно съм съгласен, че тежка категория стана доста по-вълнуваща през последните няколко години, но не съм сигурен, че боксьорите притежават съвсем същото ниво на умения или техника, както когато с моите конкуренти се намирахме на върха си. Тогава нашите битки бяха такива големи събития …

Днес боксьорите в дивизията мислят повече за парите и по-малко за славата. Ние преследвахме славата. Но всяка епоха е нова епоха. Антъни, Тайсън, Дилиън … в момента в Обединеното кралство има много добри боксьори в тежка категория. Предстоят няколко добри двубоя,“ каза Люис.
2 коментара

  1. недко юни 20, 2020 10:07 am  Отговор

    и кое му е интересното,да чакаме шампиона да се бие веднъж в годината ли,а да не приказваме колко срещи отпаднаха в последния момент,пълен бъзик за феновете,преди време се биеха по 5,6 пъти в годината..а сега топ боксюрите по наи много 2 срещи в годината

  2. k юни 21, 2020 11:44 am  Отговор

    Ми то и ти да си нигерийски негър-да ти дават 20-на милиона за бой. Няма да правиш повече от 1 мач на година. Е гати и смешния шампион. Не ги харесвам фюри и Бионсе, но поне имат топки и не биха били такива КУРВИ.
    Луис е прав. Бяха златни години за тежка котегория

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *