“ К9 “ – Канело трябва да изяде още много хляб преди да ме стигне

В събота Корнелиъс “ К9 “ Бъндрейдж ( 34 – 5, 19 КО ) победи шокиращо първенеца Карлос Молина в родния му град Канкун, Мексико. Бъндрейдж свали на два пъти Молина в нокдаун и спечели с единодушно решение ( UD ) .

С тази победа 41- годишния двукратен първенец се превърна в най- възрастния световен шампион в Лека Средна категория. Бъндрейдж се избъзика и с Алфредо “ Кучето “ Ангуло , който загуби три поредни срещи, казвайки, че той е единственото оцеляло “ куче „.

“ Ангуло се опитваше да бъде куче, но аз съм единственото оцеляло куче, най възрастния световен шампион в Лека Средна категория за всички времена. Аз и Бърнард Хопкинс имаме близки съдби.“ – каза Бъндрейдж.

Няма никакво съмнение, че тази победа ще отвори доста врати пред Бърндрейдж. Първо място в неговата лична класация заема Мексиканската суперзвезда Канело Алварес ( 44 – 1 – 1, 31 КО). “ К9 “ припомни, че неговия съперник Молина направи равен с Ерисланди Лара и равен и спорна загуба с решение на мнозинството ( MD ) с Хулио Сезар Чавес мл. Мнозина специалисти и фенове и досега вярват, че Молина е заслужавал победата и в трите срещи.

.“ Аз съм двукратен световен шампион, който победи Молина. А Молина би Лара и Чавес мл. Доказах, че Канелата ще трябва да изяде още много хляб преди да ме стигне.“ – каза Бъндрейдж подигравайки се с прякора на Канело ( Прякорът на Канело е заради близкия цвят на неговата коса с цвета на Канелата (Канелата е ароматна подправка, която се добива от вътрешната част на кората (по-точно от ликото) на тропическо лаврово дърво.Най-скъпите сортове са тънки като хартия, с кафеникавочервен цвят. )

“ К9 “ завърши своята изповед споделяйки, че има и недовършена работа и с pound – for – pound краля Флойд Мейуедър. Жената на Бъндрейдж и Мейуедър влязоха в конфликт през Февруари, 2013, по време на срещата на “ К9 “ в която той загуби титлата си от Ише Смит.

“ На два пъти имах възможност да се бия с Кото, но и двата пъти не стана. Искам Канело или Флойд, който обиди жена ми.“ – завърши Бъндрейдж.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *