Кубрат Пулев: Ще взема своето срещу Райдън Букър

Кубрат Пулев и екипът му ще организират боксова галавечер в Пловдив през декември. Събитието ще е в зала „Колодрума“, а целта е да се даде уважение към пловдивската боксова школа и „да се върнат младите към реалността“.

„Изборът на Пловдив за място на галата е и заради това да възкресим този спорт в града и околностите. Нека младите хора, децата, отново да влязат в залите. Нека залите да се напълнят както преди. И то не само за високо спортно майсторство, а просто да спортуват. Да не висят пред компютрите, да не стават и лягат със смартфоните.
Виртуалният свят е хубав и примамлив, но той не е реалният живот. Трябва да върнем младите към реалния живот и да им вдъхнем човешките ценности“, каза Пулев, цитиран от „Марица“.

По думите му министърът на спорта Красен Кралев е предложил шоуто да е в София, но Пулев и екипът му са решили да е в Пловдив. След седмица българинът има мач с Райдел Букър в Калифорния.

„Ще стане супермач, който аз ще направя всичко възможно да спечеля. Сигурен съм, че мога да бия. Респект към Райдъл, той е добър и силен боксьор, но аз ще си взема своето. Това ще бъде добра прелюдия към мача ми за световната титла“, посочи Пулев.
7 коментара

 1. Гошо ноември 3, 2019 5:08 am  Отговор

  Жалко, съдиите прецакаха Багата. За малко не му достигна да приключи черния.

  • k ноември 3, 2019 10:52 pm  Отговор

   Гошо кой те би по главата да пишеш как е свършил мача с Багата в статия за Кобрата.
   Тъкмо щях да гледам повторението без да знам победителя и ти ми разби вечерта. Е гати. МНОГО БЛАГОДАРЯ.

   • Гошо ноември 3, 2019 11:21 pm  Отговор

    Това знаеш ли от колко време се върти, цяло чудо че не си го прочел досега отвориш ли спортен сайт. Нямаше тема за Багата, а в темата за Пулев беше най-подходящо. Освен това винаги гледам онлайн на живо срещите като са с добро качество. Като знаеш резултата си спестяваш няколко инфарктни момента за нашия.

    • k ноември 4, 2019 2:47 am  Отговор

     Гошо все едно да коментирам Български щангист в статия за художествена гимнастика.
     А когато съм нямал възможност да гледам на живо, то да не изпитам тръпката и емоцията си е прецакване.
     Поне ще знам, когато видя , че си писал нещо-да внимавам.
     Току-виж си ми разбил удоволствието за пореден път.

 2. Митко ноември 4, 2019 3:59 pm  Отговор

  Гледам въртят реклама за мача на Пулев по диемата от 7:30 сутринта във неделя, може да го гледам макар, че не предизвиква интерес при мен. Часа не е толкова лош, ще съм се наспал горе долу, иначе ако беше нещо от сорта на 5-6 часа щях да го пропусна….

 3. Гошо ноември 4, 2019 9:06 pm  Отговор

  Официално в сайта на Топ Ранк го дават в 5ч да започне, кой ги знае. Осем мача, само главния за титлата е 12 рунда, нашия е преди него. Ако е късния вариант може да се гледа иначе не си струва галата.

  • Митко ноември 7, 2019 9:56 pm  Отговор

   Нещо диемата са дали първоначално грешно инфо. Днес на рекламата го даваха във 5 часа. Преди дни го даваха във 7:30. Пълни идиоти. Не си струва да ставам във толкова за тоя мач, ама ще видим…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *