Кубрат Пулев планира да се бие по- често в Щатите
Кубрат Пулев се боксира за последен път в Съединените щати на Световното първенство за аматьори през 2007 г. в Чикаго, Илинойс.Подписал договор с Top Rank и ESPN, предстоящата му битка срещу Богдан Дину тази вечер ще бъде първата от много в близко бъдеще за ветерана в тежка категория.

Пулев е изграл само четири срещи през последните три години, тъй като кариерата му бе съпътствана от травми.

„За мен е изключително вълнуващо да се върна отново в Съединените щати,” каза Пулев преди предстоящия си сблъсък с Богдан Дину. „Когато подписах с Top Rank, исках да се боксирам тук много по-често и сега мога да го направя по ESPN.

Винаги е по-добре, когато сте по-активен на ринга. Ето защо се присъединих към Боб Аръм и Top Rank, за да получа възможност да участвам в повече битки, които ще бъдат излъчени от по- голяма телевизия като ESPN. Така е много по-добре. Ще мога да се бия по- често, чувствам се по-спокоен и съм много по-щастлив боксьор.

Станах много по-разумен и силен след загубата си от Владимир Кличко. Тогава не бях готов за този двубой. Научих много от него. Трябва да бъдете по-интелигентен боксьор в днешната тежка категория.

Това планирам да покажа на феновете този уикенд. Минаха (12 години), откакто за последно се бих тук, но американските фенове сега ще видят много по-добър боксьор. Така че (времето) е подходящо за мен да се върна в Щатите и да се боксирам тук много по-често. „

1 Коментар

  1. Пламен март 24, 2019 1:46 am  Отговор

    Дано мача с Джошуа се позабави с някой др месец, за да има възможност да се рутинира Пулев. Че плановете на Аръм са други

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *