Кубрат Пулев иска мач срещу Дилиън Уайт, след това реванш срещу Антъни Джошуа

Кубрат Пулев твърди, че ще се завърне срещу най-добрите боксьори в тежка категория след поражението си от Антъни Джошуа през декември и планира битка срещу Дилиън Уайт по пътя към бъдещ реванш срещу Джошуа.

Българинът беше нокаутиран от двукратния световен шампион на SSE Arena през 2020 г., но неговият копромоутър Ивайло Гоцев твърди, че боксьорът ще продължи кариерата си за да постигне мечтата си да стане шампион в кралската категория в близко бъдеще.

„Мисля, че онова, което му каза беше: ‘Запомни ме, запомни ме.’ С други думи, онова, което имаше предвид бе: ‘Запомни ме, ще ме видиш отново. Ще се върна. Ще се върна и ще се срещнем отново.’

Това бе, мисля, че в духът на онова, което той имаше предвид, а после Ей Джей каза онова, което каза. Ще трябва да го попитате. Не мога да говоря вместо Ей Джей, но знам, че Кубрат спомена: ‘Запомни ме, ще се срещнем отново’, защото той знаеше, че в този момент е бил победен, тъй като не беше с пълен резервоар.

Нека не забравяме, че в момента сме с положителен баланс, като Кубрат е 2-1 победи срещу топ британски боксьори от тежка категория. Визирам Дерек Чисора и Хюи Фюри, така че нека запазим резултата.

Със сигурност една битка, която би предизвикала голям интерес и според мен би противопоставила два страхотни характера в изключителен сблъсък, е Кубрат Пулев срещу Дилиън Уайт, след като Уайт се разправи с Александър Поветкин.

Дилиън Уайт много е говорил в миналото за Кубрат и Кубрат чувства, че именно неговата уста е перфектната, която иска да затвори. Това е страхотен сблъсък в тежка категория за в бъдещето,“ каза Гоцев.
7 коментара

 1. Иваил януари 10, 2021 1:49 pm  Отговор

  Че за какво му е на Уайт да се бие с Пулев, ако бие Поветкин в реванша? Нали Гоцев работи в САЩ и му правеше боеве там да го пополизира, че и с Аръм работиха, да му направят бой с Ортис, Руиз, Ривъс или най добре с Чарлз Мартин който е добре класиран и е лесен за победа, а и искаше да се бие с Пулев.

 2. Пламен януари 10, 2021 8:34 pm  Отговор

  Победа над Мартин или Ортис няма да го отведе до никъде. Победа над Уайт би била значима, а и постижима. Но не мисля, че ще има такъв мач.
  Руис, Паркър и Джойс биха били също мн добър избор

  • Иваил януари 11, 2021 3:15 pm  Отговор

   Мартин е добре класиран в ранклистата на IBF така че става. И тия де си ги предложил са добра опция.

 3. Найденов януари 11, 2021 2:14 am  Отговор

  Според мен , Пулев повече няма да има никакви мачове срещу боксьори от топ 20. Беше си трудно да се случат , когато беше официален претендент и беше апетитно да се заеме мястото му..,та камо ли сега , когато вече е никой. Освен това след всичко , което се случи срещу Джошуа…,не мисля ,че той заслужава да е сред големите.

 4. Марин януари 11, 2021 12:59 pm  Отговор

  Пулев вече като за пред пенсия търси по големи мачове за добър чек, но на никой няма да му пука за него. Боксовете фенове нямат интерес към него и парите ще са малко ако се стигне до PPV. Може да се сбие със Агит Кабайел за европейската титла най много, за световната във някой друг живот.

  • Иваил януари 11, 2021 3:13 pm  Отговор

   Дет се вика вече е за млади боксьори да се изкачват в ранклистата а?

 5. ludmil януари 11, 2021 8:40 pm  Отговор

  Нека си кажем истината. Пулев тръгна да бяга срещу Джошуа, добре че въжетата го спасиха да не слезе от ринга. При това положение няма да се бие не само с Уайт, ами и с Фабио Уардли в Англия. Просто няма да предизвика интерес.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *