Кубрат Пулев забърка огромен скандал

Кубрат Пулев се забърка в голяма скандал след вчерашната си пресконференция посветена на предстоящия си двубой срещу световния шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа.

Когато Пулен бе попитан какви са предимствата на Джошуа, той отговори:

„Има много силен удар… Какви други? Тенът му е по-добър от моя.“

Думите за тена на Антъни Джошуа предизвикаха истинска вълна от недоволство в Англия и обвинения в расизъм. Медиите пишат, че българинът е направил тънък намек за цвета на кожата на Антъни, а фенове на бокса го разпъват на кръст. Публикациите в големите издания в Англия – „Sun“, „Sky Sports“ и други, пък припомнят и издънките на Пулев през годините.

„Пулев доказва защо „Black Lives Matters“ съществува!“, „Надявам се Джошуа да му откъсне главата“, „Той целуна тъмнокожа репортерка, а сега се захвана с тена на Джошуа“, са част от коментарите в Англия.

В същото време обаче доста фенове защитиха българина, че просто се е пошегувал и припомниха думи на Джошуа, който призова „неговите“ хора да не пазаруват от „техните“ магазини.

„Това е просто шега и игра. Да не забравяме какво каза Джошуа наскоро за пазаруването“, пишат потребители в социалните мрежи.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *