Кубрат Пулев: Жаден съм за двубоя с Антъни Джошуа

Кубрат Пулев проведе тренировка край Алепу. В момента той се подготвя за предстоящия си двубой срещу световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа.

Пулев направи крос по крайбрежието, а после надена ръкавиците.

„Очаквам този двубой с нетърпение. Жаден съм за него, колкото да изпия цялото море. Смятам, че това ще стане факт. Въпросът е, че и самият Джошуа има две опции – едната е да играе с мен, другата да оваканти тази световна титла на IBF и вече аз да играя със следващия в ранглистата,“ каза задължителният претендент на IBF.

До дни се очаква да бъде ясна датата на дългоочаквания мач в тежка категория между българинът и Джошуа, а има вероятност той да се проведе на круизен кораб в открито море.1 Коментар

  1. Ivo юли 19, 2020 10:45 am  Отговор

    Кобрата имам чуството, че е малко дете! Какъв круизен кораб бе човек, там и стюардите ще те бият! Става въпрос за световната титла, англичаните няма да я дадът просто ей така в уж честен двубой, вече имат едно на ум от срещите с Руиз. Да си сяда на гъза Кобрата, да тренира и да мисли за тактиката и подготовката, както и за възможноста да има българи на мястото, на срещата!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *