Кубрат Пулев: Готов съм за Тайсън Фюри наясякъде и по- всяко време

Кубрат Пулев продължава подготовката си за мача с Райдъл Букър в Калифорния. Кобрата се чувства в страхотна форма и гледа целеустремено към световната титла в тежка категория.

„Не знам много за Букър, но е достатъчно. Гледал съм два негови мача и мисля, че аз съм много по-добър.

Чакам победителя от двубоя между Антъни Джошуа и Анди Руис. Не знам кой ще спечели. Руис е сериозно подготвен, може би ще спечели за втори път. Концентриран съм върху мача с Букър.

Тайсън Фюри ми написа в интернет, че може да се бие с мен навсякъде – на улицата, дори като кечист или в ММА мач. Аз съм подготвен за каквото пожелае той. Аз съм готов за него навсякъде и по всяко време. За мен най-важна е световната титла. Когато стана световен шампион, съм готов да се бия и боря с Тайсън Фюри всеки ден. Чувствам, че имам много енергия, много съм бърз и силен и се намирам в най-добрата си форма“, обеща 38-годишният Пулев.
7 коментара

 1. Васил октомври 28, 2019 10:42 pm  Отговор

  Мачкай Кобра:)

 2. Митко октомври 28, 2019 10:59 pm  Отговор

  Ако са без ръкавици Пулев ще го нокаутира със левачката

 3. N октомври 29, 2019 7:33 am  Отговор

  никой не може да каже, но едно е ясно, Кубрат ако искаш да станеш световен шампион ,трябва да овладееш играта в близък план , ъперкъти, и бързо преминаване в мод довършване на противника в рамките на 30 сек. Оставяш ги да се окопитят и си удължаеаш мачовете. стилът ти е такъв матадорски , системно пребиване и малтретиране на противника , но за световен шампиом се иска безспорен КО.

  • Митко октомври 29, 2019 10:18 am  Отговор

   Какво му пречи да е точкар като Фюри, само трябва повече да бяга по въжетата, а не да е във центъра на ринга където може по лесно да бъде треснат.

   • N октомври 29, 2019 10:57 am  Отговор

    не мупречи да е точкар , но трудно ще му дадат победа срещу топ 10 , първо трябва неговата „фирма“ да е организирала галата ,което не винаги е ввъзможно , обикновено шампионът контролира организацията.Със сигурност нашия ще пребие Руиз , защото играе системно с удари в тялото , точкарите са хитри,интелгентни и пъргави на ринга,нашето добиче е тежко, тромаво с издръжливост и физическа сила

 4. Митко октомври 29, 2019 12:12 pm  Отговор

  Срещу малкия Фюри беше във добра физическа форма, ама лошото е че не я поддържа и надгражда. След мача пак се хвърля на яденето и пак се налива… Върховото тегло на Пулев не трябва да е повече от 110кг

 5. k октомври 30, 2019 11:37 pm  Отговор

  За първи път точни и реални коментари. Само леко несъгласие с Н- тромав е Чисора, Уайт и т.н. Нашия е прилично пъргав, но определено трябва да поправи боя в близка дистанция, без излишно да рискува. просто част от арсенала.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *