Крис Ареола, Чарлз Мартин и Марселъс Уайлдър записаха победи
Тази сутрин в „AtandR Steidum“ в Арлингтън, Тексас, САЩ се проведе голяма боксова гала-вечер, която бе оглавена от битката между светиовния шампион на IBF в полусредна категория (до 66, 7 кг) Ерол Спенс младши и Майки Гарсия. В картата участие взеха бившият световен шампион в тежка категория (над 90, 7 кг) Чарлз Мартин, бившият претендент за титлата в същия теглови клас Крис Ареола и братът на актуалния шампион на WBC Дионтей Уайлдър Марселъс.

И тримата очаквано постигнаха победи в срещите си.Чарлз Мартин (26-2-1, 24 KO) победи Грегъри Корбин (15-1, 9 KO) с дисквалификация.

Корбин започна добре битката, но с напредване на времето той започна да действа доста мръсно. В 4-тия рунд рефера отне точка от актива на 38-годишен Корбин за непозволен удар под кръста. Рефера направи същото и в 5-тия и 6-ия рунд.

&След като ветеранът продължи да нанася удари под кръста и в 8-мия рунд, търпението на рефера се изчерпа и той прекрати битката.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

В двубой от полутежка категория (до 90,7 кг) Марселлос Уайлдер (4-1, 3 КО) нокаутира поредния гастрольор. Той победи Марк Санчес (0-3).

Срещата приключи в първия рунд. Санчес още в самото начало бе повален в нокдаун, след като се изправи той попадна под атаките на Уайлдър и реферът спря побоя.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Крис Ареола (38-5-1, 33 KO) победи Жан Пиер Огъстин (17-1-1, 12 КО) с технически нокаут в третия рунд.

Играещия с обратен гард Огъстин се представи добре в началото. Той работеше с джеба си, а когато Ареола го атакуваше, той го намираше с лявата си ръка. Огъстин често влизаше в клинчове, а Ареола се опитваше да го отблъсне.

В 3-ти рунд всичко се промени. Ареола нарани опонента си още с първата си атака. Озовал се на платнището. Огъстин се изправи на крака, но не изглеждаше добре. Ареола се втурна да го довършва и принуди рефера да спре боя.

1 Коментар

  1. Иво март 17, 2019 4:00 pm  Отговор

    Чудя се на кой ще пуснат Ареола сега Ковнацки Ортиз Джоис или Аджегба

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *