Конър Макгрегър планира да се бие през юли
Вчера бившият шампион на UFC в две теглови категории ​​Конър Макгрегор взе участие в парада, посветен на честването на ирланския празник Деня на Св. Патрик, и по време на това събитие сподели пред медиите бъдещите си планове. Както се оказа, в момента ирландската звезда преговаря с ръководството на UFC за следващата си битка. Ако всичко върви добре, той може да се върне в октагона през юли, но името на противника му все още не е известно.„Да, в момента преговаряме с UFC, устремили сме се към юли, ще видим какво ще се случи,“ каза Макгрегър.

„Аз съм в готовност. Тази сутрин в хотелската си стая правих спринтове на наклонена бягаща пътека по моята програма McGregorFast. Така че ние се подготвяме, работиме, както винаги сме правили,“ каза Макгрегър.

Конър Макгрегор проведе последния си двубой на 6 октомври миналата година на турнира UFC 229 в Лас Вегас, Невада. Тогава той загуби от шампиона на IFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов, чрез задушаване в четвъртия рунд. След края на този двубой Нурмагоемедов предизвика сбиване, в което участваха представители на двата екипа.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *