Колби Ковингтън повече не се интересува от двубой с Тайрън Удли
Колби Ковингтън и Тайрън Удли имат едно от най-големите съперничества във MMA. Двамата се мразят и по- всичко изглеждаше, че ще се бият, след като Ковингтън завоюва временната титла в полусредна категория през юни 2018 година.Но след като Удли бе победен от Камару Усман на турнира UFC 235 и загуби колана, Ковингтън обяви, че той повече не представлява интерес за него.

„Отнеха му блясъка,“ – каза Ковингтън.“ Той беше непобедим боец, който твърдеше, че е най-великият в полусредна категория за всички времена, а всички знаем, че това беше пълна лъжа, защото той е фалшиво копеленце. Нашето съперничество имаше толкова много ъгли. Червено срещу синьо. Той е либерал, аз съм републиканец. Бивши съотборници, които буквално се мразят един друг, конфликтътъ ни беше измислен. Марти се опита да създаде конфликт с Удли, но там нямаше нищо подобно. Те бяха наистина приятели, толкова приятелски настроени един към друг и наистина се обичаха.

Ууди и аз имахме истински конфликт и искахме да разрешим спора си. Всеки ден го спуквах от бой в American Top Team в продължение на три-четири години и това беше неговият шанс пред целия свят да се опита да се справи с мен. Но сега това няма да се случи.“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *