“ Кобрата “ – ще се бия още един, най- много два пъти

Световния шампион на IBF / WBA в Супер средна категория Карл “ Кобрата “ Фроч ( 33-2, 24KO ) заяви, че няма стимул да се бие със задължителния претендент Джеймс де Гейл, а предпочита да пътува до Лас Вегас, за да се изправи срещу Хулио Сезар Чавес мл или срещу някой друг сериозен съперник.

“ Кобрата “ признава, че двубой срещу де Гейл не може да го мотивира, за да се качи отново на ринга. Фроч иска да участва в голяма среща, без значение къде ще бъде проведена, дали в Лас Вегас или Лондон. Неговият последен двубой срещу Джордж Груувс се състоя през май и събра на Уембли 80 000 публика.

“ Опитвам се да си осигуря среща в Лас Вегас.“ каза Фроч пред Би Би Си. “ Това е световната столица на бокса. В нея са се били много от мойте идоли. Никога не съм участвал в боксова среща там, но ако това стане, то това ще бъде черешката на тортата в моята прекрасна кариера. След това ще проведа и една среща в Нотингам. Защото това е моя дом и аз съм горд от този факт.“

“ Ще се бия още един, най- много два пъти. Но трябва да бъда наистина силно мотивиран.“ добавя още Фроч. “ Трябва наистина да бъда мотивиран, за да покажа най- доброто на което съм способен. Както го направих на Уембли в последната си среща срещу Джордж Груувс.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *