„КралРей“ иска битки с „Танка“ Дейвис и Мани Пакиао

Райън Гарсия изобщо не крие желанието си да изчисти лека категория, въпреки че битката за което мечтае, за която той най-много жадува, е много по-голяма по известност и по размер.

След няколко часа Гарсия ще се изправи срещу Люк Кембъл.

„След като победя Люк Кембъл, определено искам да се бия с Танка Дейвис в следващия си мач,“ каза „КралРей“. „Джервонта Дейвис е следващия в моя списък. Може би [шампиона на WBC в лека категория] Девин Хейни ще се бие с Теофимо [Лопес, линеен шампион в лека категория и шампиона на WBA, IBF и WBO] и после мога да се бия с победителя.

След Танка и преди да се бия с победителя ot Девин и Теофимо, може би ще успея да изпълня мечтата си и да се бия с Мани Пакиао. След като победя Танка Дейвис, мечтата ми е да стигна до Мани Пакиао, преди да си тръгне от спорта.

Мани Пакиао е един от моите идоли. Той е човек, на когото се възхищавам и е една от последните останали легенди, все още в спорта. За мен би било чест да го срещна на ринга, може би можем да го направим на 63, 5 кг. или дори на 66, 7 кг., ако трябва да се кача нагоре (толкова много), за да се изляза на ринга срещу него.

След него мога да се бия с победителя от Девин Хейни и Теофимо за безспорната световна титла в лека категория.“
1 Коментар

  1. Иваил януари 2, 2021 2:11 pm  Отговор

    Аз въобще не съм сигурен, че тоя инфлуенсър ще бие Кембъл до сега се е бил само със посредствени боксьори… Кой знае кво ще стане като види съпротива?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *