Кийт Търман: Ако Мани Пакиао ме победи, вероятно ще се оттегля, поклонявайки му се на ринга
Кийт Търман обеща да пенсионира Мани Пакиао, когато двамата се срещнат на 20 юли в MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас.Търман иска да направи онова, което Пакиао направи с Оскар Де Ла Оя през 2008 година. Филипинската звезда нокаутира легендарния боксьор в осмия рунд и изгради легендарна кариера. Де Ла Оя никога не се би отново и стана промоутър.

Търман предвижда подобен сценарий с Пакиао, който да му послужи като катапулт към славата на суперзвезда, а филипинеца да напусне спорта. Но какво ще стане, ако 40-годишният боксьор победи Търман?

Търман заяви, че ще помисли за пенсиониране, ако загуби от 10 години по-възрастният от него боксьор.

„Пфу… Нак- вероятно,“ каза Търман, когато бе попитан дали ще се оттегли от бокса, ако Пакиао го победи.“Поне ще си помисля за това. Поне ще си кажа:’Мога ли да стана коментатор?’ Майка ми ми казва, че изглеждам добре в костюм. Не мисля, че на нея ще й хареса да види как бият синът й по телевизията. И то да го набие старец.

Ще му се поклоня в средата на ринга – добави Търман за евентуалната си загуба от Пакиао.“Ще му се поклоня в средата на ринга и ще му кажа,’О, сенаторе, ти си велик.’

На това се казва фенско интервю. Аз не съм рапър, не съм актьор. Аз съм боксьор от световна класа. Познавам бокса. 23 години кръв, пот и сълзи.“

1 Коментар

  1. Иво май 23, 2019 5:38 pm  Отговор

    Ще са голям тъндем с Поли на коментаторската маса

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *