Кати Тейлър: Искам да участвам във възможно най-големите битки

Абсолютната шампионка в лека категория Кати Тейлър очаква да се върне подобаващо на ринга, след като пандемията на коронавирус отмине.

Тейлър е готова да участва в три големи последователни двубоя, срещу Аманда Серано, Сесилия Брекхус и Делфин Персон.

Тейлър вече има планиран двубой срещу Серано в подгряващата карта на срещата в тежка категория между Дилиън Уайт и Александър Поветкин.

„Всичко е заради наследството ми. Искам да оставя голямо наследство, искам да участвам в най-добрите двубои,“ каза Тейлър.

„Шугър Рей Ленърд, Роберто Дюран, Марвин Хаглер и Томи Хърнс се срещнаха помежду си в своя прайм и ще бъдат помнени от поколенията заради това. Мохамед Али се би с Джо Фрейзър, Джордж Форман и Кен Нортън. Това са легендарни боеве и тези момчета вечно ще бъдат помнени като легенди на спорта. Такова е наследството, което искам да оставя.

Следващата ми битка ще е срещу Серано. Обсъжда се моя битка срещу Брекхус. Реваншът срещу Персон е много важен. Ще се радвам да се срещна с тях трите в следващите си битки. Това са огромни двубои, а аз искам да участвам във възможно най-добрите двубои. Всички сме все още в своя прайм. Това прави тези мега-битки толкова специални.“1 Коментар

  1. Иваил май 9, 2020 12:24 pm  Отговор

    За сега ще я помня с подарената победа срещу Персон

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *