Карл Фроч обясни какво трябва да направи Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев, за да докаже, че може да победи Тайсън Фюри

Бившият световен шампион в супер средна категория Карл Фроч заяви, че в момента не би посмял да изправи на ринг Антъни Джошуа срещу Тайсън Фюри, но обясни как може да бъде спечелен срещу Кубрат Пулев в събота вечер.

Очаква се при победа Джошуа ще се изправи срещу Фюри.

„Единствената реална личност, който в момента представлява предизвикателство за мен, е Тайсън Фюри. Но не мисля, че Антъни Джошуа е чак толкова равностоен на Фюри. Наистина не го мисля въз основа на загубата му от Руиз и реванша с Руиз. Ако менажирах Джошуа или го представлявах, не бих искал да го видя на ринга срещу Тайсън Фюри сега. Бих се притеснявал от такава битка и мисля, че много хора биха посочили Тайсън Фюри за победител.

Но това не означава, че ако той не се представи по впечатляващ начин и тактически зряло срещу Пулев, няма да може да продължи напред и да си свърши работата срещу Тайсън Фюри. Защото всеки може да има тежка вечер. Фюри имаше няколко слаби битки, които спечели, но не изглеждаше много добре. Той не приличаше на човека, който се изправи срещу Дионтей Уайлдър. ЕйДжей имаше лоша вечер срещу Руиз. В реваншът той просто направи онова, което трябваше, но искам да видя стария Антъни Джошуа,“ каза Фроч.

„Антъни Джошуа с премерения си рязък джеб, който настъпва зад тази дясна ръка и остава в обсег, нанася три или четири удара в тялото и главата, търси ъперкъта, прави отклони и подготвя втора атака. Отново атакува и се залепва за противника си. Ето какво искам да го видя да прави срещу Пулев и съм сигурен, че ще го свали, ще го нокаутира и ще го спре със стил. И тогава щях да се присъединя към хора за Антъни Джошуа в битката срещу Тайсън Фюри и също бих го подкрепил.“1 Коментар

  1. Пламен декември 12, 2020 3:36 am  Отговор

    Ъперкъта е най-опасния удар на Джошуа

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *