Карлос Такам: Местните съдии не ме харесват

Бившият претендент за световната титла в тежка категория Карлос Такам не скри разочарованието си от снощната си загуба от Джо Джойс.

„Чувствам се добре. Не искам да плача, защото загубих битката. Гледахте битката, видихте какво се случи, така че без коментар. Боли ме.

Първо, наистина искам да благодаря на всички мои британски фенове. Поздравявам Джо Джойс за победата в тази битка, той е добър шампион. Но наистина мисля, че някои съдии тук не ме харесват. Не искам да говоря за всички местни съдии, но някои не ме харесват.

Видяхте битката. Да, той нанесе един, два, три удара, но аз останах в битката. Вдигнах ръце и изчаках да се умори, за да тръгна в атака. Когато исках да продължа напред, рефера спря битката. Не знам защо. Попитах го защо го направи. Наистина бях ядосан. Не знам какво да кажа,“ каза Такам.2 Коментара

  1. Иваил юли 25, 2021 10:26 am  Отговор

    Британско ТКО вече е стандарт

  2. Цветан юли 25, 2021 12:46 pm  Отговор

    Голяма мъка е да гледаш Джойс как се боксира. Само Пулев е по-голяма мъка за гледане. Джошуа ще го нокаутира за няколко рунда ако настъпи газта, а Усик може 12 рунда да се забавлява с него. Как смотано спря мача реферчето.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *