Карлос Молина – искам всички да знаят, че в Канкун ще се бие боксьор, който е Мексиканец

Световния шампион на IBF в Лека Средна категория Карлос Молина ( 22 – 5 – 2, 6КО ) ще защитава своята титла на 11 Октомври в Канкун, Мексико срещу задължителния претендент Корнелиъс “ К9 “ Бъндрейдж.
Заради проблеми с правосъдните органи на САЩ в началото на тази година Молина бе екстрадиран в Мексико и това ще бъде първа негова среща от Септември, 2013, когато успя да спечели пояса.

“ Знам, че след лошите неща винаги ще последва нещо добро. Не мисля, че съм направил крачка назад. Приемам, че тази среща ще бъде едно ново начало за мен. Ще се бия в моята родина и се надявам да ме гледат много хора. Искам всички да знаят, че в Канкун ще се бие световен шампион, който е Мексиканец. В момента не мисля за своето завръщане в САЩ. Цялото ми внимание е фокусирано върху тази среща.“ – каза Молина.

“ Подготовката върви добре. Намирам се в отлична форма и кондиция. Тук ми харесва. Пристигнах преди два месеца и ми трябвапе време, за да свикна с надморската височина. Но в момента всичко е наред. Не ме интересува мнението на хората, които казват, че ме чака лесна среща. Аз няма да подценя никого.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *