Карим Мейфилд се завръща на 8 Ноември

Един от най- опасните боксьори в Лека полусредна категория Карим “ Силно удрящия “ Мейфилд ( 18 – 2 – 1, 11 КО ) ще се завърне на 8 Ноември в родния си град Сан Франциско срещу Майкъл Балаази ( 10 – 5, 7 КО ).

Мейфилд, който е родом от предградията на Сан Франциско, ще се опита да възроди своята кариера след няколко загуби. Една победа в родния му град със сигурност ще повъзвърне неговото самочуствие и ще го превърне отново в топ- претендент.

“ Човече, тренирах наистина яко в залата и ще се опитам да се върна на победния път.“ – каза Карим. “ Претърпях няколко неуспеха в последните си срещи, но имах време в което да преосмисля всичко, и сега се чуствам готов да започна отново. Знам, че ми остават още няколко срещи, но на 8 Ноември искам да зарадвам феновете в родния си град. Искам да благодаея на своя брат Ла Рон Мейфилд и Осрик Прат, че успяха да ми уредят да се бия в Сан Франсиско. Балази е корав тип, но аз имам мисия да се върна отново сред най- добрите и няма да му дам възможност да ме победи. Срещу мен го очакват само неприятности.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *