Канело: Най-вероятно ще нокаутирам и нараня Головкин

Световният шампион на WBC в супер средна категория Саул „Канело“ Алварес вярва, че би нокаутирал Генадий Головкин, ако се срещнат за трети път.

Канело бе на ринга за последно миналия месец, когато надигра непобедения Калъм Смит и завоюва две титли.

„Не трябва да доказвам нищо на никого. Вече си свърших работата, като го победих два пъти. В момента искам да остана на 76, 2 кг. Ако ГГГ реши да се качи, ще видим какво ще стане. Ако феновете наистина искат да видят такъв двубой, няма да имам нищо против. Но аз ще се бия на 76, 2 кг., и няма да правя услуги на никого. Целта ни е да се обединим коланите тук.

В момента се чувствам добре, чувствам се силен. Чувствам се в своя прайм и продължавам да работя усилено. Аз чувствам толкова добре, че ако се бия за трети път с Головкин бих могъл най-вероятно да го нокаутирам и да му нанеса сериозни наранявания,“ каза Канело.
3 коментара

 1. Георги януари 7, 2021 2:36 pm  Отговор

  А всъщност истината е, че не спечели нито един от двата мача срещу Головкин.

  • Ivo януари 9, 2021 12:04 pm  Отговор

   Според мен, първия мач Головкин победи, втория беше равен! Но определено съдийте, особено онази жена в първия мач се изгаври с бокса или по-скоро запазиха златната (рижавата) кокошка!

   • Иваил януари 9, 2021 3:19 pm  Отговор

    И аз мисля че така трябваше да завършат двата боя. Първия 1000% победа за ГГГ, втория равен но дет се вика равен може да отиде в двете посоки така че не е голям обир.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *