Канело и Сергей Деревяченко преговарят за двубой, IBF отнемени търга

Промоутърите на Канело Алварес от „Golden Boy“ са проявили сериозен интерес към постигането на споразумение за двубой със Сергей Деревянченко, след като търга назначен от IBF, предвиден за вторник, е бил отложен.

Множество източници са информирали сайта BoxingScene че Golden Boy Promotions и Луи Дибела, промоутър на Деревяченко, преговарят Алварес да направи задължителна защита на своята титка на IBF в средна категория срещу украинецът през октомври или ноември.

Алварес обяви миналата седмица, че няма да се бие на 14 септември, защото той и Golden Boy Promotions се нуждаят от повече време, за да сключат сделка, която да му позволи да се изправи срещу топ съперник.

Алварес се надяваше да качи две теглови категории, за да се изправи срещу шампиона на WBO в лека тежка категория Сергей Коваьов на тази дата. Промоутърите на Ковальов не успяха да постигнат споразумение с Golden Boy, така че той ще направи задължителна защита на титлата си срещу задължителния претендент Антъни Ярд на 24 август в Челябинск, Русия, родния град на боксьора.

Ако Golden Boy и Дибела не успеят да постигнат споразумение и IBF отнеме титлата на Канело, то Деревяченко може да се бие с Генади Головкин за вакантната титла.
1 Коментар

  1. Иво юли 24, 2019 12:26 am  Отговор

    Това сигурно значи, че Мунгия ще яде кавказка баница с праз

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *