Канело за битки със Сондърс и Плант: Ще се адаптирам към всеки стил

Двама от евентуалните противници на Канело Алварес за битка с него в началото на май имат напълно различни стилове от Калъм Смит.

Въпреки това Алварс изрази увереност по време на пресконференция след победата си над британецът относно възможни битки срещу левичара Били Джо Сондърс и Кейлъб Плант, които са изключително технични боксьори.

„Приспособявам се към всеки стил,“ каза Алварес. „Този път се адаптирах за стилът на Калъм Смит и ще се подготвя за всеки стил. Винаги ще се подготвям за всеки стил и ще бъда готов. Винаги ще бъда готов и ще побеждавам.

Вижте, това, което искам, е онова, което моят екип иска, онова, което Еди (треньор / мениджър Еди Рейносо) иска. Той е този, който ми казва, какво да правя. Знаете. че ние се опитваме да създадем история тук, за да стана вторият латино боксьор обединил всички титли.“6 коментара

 1. Ivo декември 22, 2020 12:41 am  Отговор

  Тоя рижия с телешкото месо, защо не остана в лека тежка да се пробва с Бетербиев или Бивол!? Така ще го адаптират, че и динозавърско няма да му свърши работа!

  • Даниел декември 23, 2020 6:51 pm  Отговор

   Иво, като ги прочетах и аз потенциалните му съперници си го помислих същото. Много скоро някой от по-големите момчетата ще го пратят с няколко категории надолу!

   • Ivo декември 24, 2020 3:16 am  Отговор

    Мисля си обаче, че Канело няма топки за по-големите момчета. Както каза един колега тук, той пипа с кадифени ръкавици и много внимателно си избира съперниците. Но все пак си мисля, че може да стъпи накриво, но няма да е в близките години.

    • Иваил декември 24, 2020 5:15 pm  Отговор

     Бивол на няколко пъти се предлага без значение категорията дали ще е супер средна или лека тежка… Той е по дребен и може да влезе в двете, за сега не съм чул отговор на рижия. Но като цяло не очаквам пак да се бие в лека тежка видя се срещу Ковальов че му е много трудно там и руснака водеше в резултата преди нокаута.

 2. недко декември 22, 2020 10:21 pm  Отговор

  да не е луд..бетербиев е машина,ще го смачка

 3. Даниел декември 23, 2020 6:53 pm  Отговор

  Батербиев ще му направи услуга и ще го прати при Спенс, не че някога ще му трябват пари.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *