Канело: Двубои като Мейуедър-Пол показват липса на уважение към бокса


Мексиканската суперзвезда Канело Алварес не приема насериозно предстоящия демонстративен двубой между бившия световен шампион в пет теглови категории Флойд Мейуедър и звездата от ютуб Логан Пол, който ще се проведе на 20 февруари.

Братът на Логан, Джейк Пол, предизвика някой от най-добрите боксьори, но Канело даде ясно да се разбере, че няма никакво намерение да се бие с него.

„Всичко е заради парите,“ каза Канело. „Не мисля, че сме съгласни хора, които са баскетболисти, които са ютубъри [трябва] да получат [боксови] лицензи. Не критикувам никой, но това е много рискован спорт и ако се качите там горе, е много опасно.

Не, не бих се съгласил да се бия [с Джей Пол]. Наистина смятам, че това показва липса на уважение. Всичко опира до парите. Всичко е за пари. В момента съм фокусиран върху други неща. В момента имам други планове. Бих го поканил на спаринг, наистина да разбере за какво става дума. Демонстративните двубои показват липса на уважение към бокса. Вярвам, че за истинските боксьори това показва липсва на уважение към спорта.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *